Samen met Antje Visser en een ontwerper hebben we een prachtige bundel essays van toezichtexperts gemaakt. Antje werkt tegelijk uiterst zorgvuldig en vakbekwaam, en stelt zich heel flexibel op waar het gaat om de opdracht en afspraken. Het was voor mij, als samensteller van de bundel, een groot plezier om met Antje te werken. Ze begreep steeds precies wat ik met een tekst wilde, kon toveren met zinnen en alinea’s, legde me heldere keuzes en vragen voor en ze wist helemaal hoe ze met de auteurs om moest gaan. Ze begrijpt wat iemand probeert te verwoorden en ze kan de boodschap heel scherp en precies neerzetten, zonder de persoonlijke stijl van de auteur geweld aan te doen.

In ons geval ging het om strategische, analytische en (semi)wetenschappelijke teksten die nogal veel vragen van een redacteur. Antje heeft dat ruimschoots geleverd. Het resultaat is een erg prettig leesbaar boek met scherpzinnige observaties, waar talloze lezers inmiddels complimenten over hebben gemaakt (14.233 views en 130 likes via LinkedIn).
— Hadewych van Kempen, strategisch kennisadviseur Bureau Inspectieraad

Vanuit [De Redactie] doen wij graag een beroep op PgUp. Annemijn, Arnaud en Antje staan voor kwaliteit en missen nooit een deadline. Op een informele manier houden ze mij op de hoogte van de voortgang van hun werkzaamheden. Ze zeggen nooit nee en pakken elke opdracht aan. Dankzij de hoge kwaliteit hebben wij altijd tevreden klanten.
— Alwin de Gruijl, accountmanager [De Redactie]

Mooi snel zeg! En dan ook nog zo’n tekst. Ik heb het stukje met een grote glimlach gelezen. Waanzinnig goede tekst die precies bij me past!
— Gerard Grondsma, Schwung – Training & Coaching

Antje levert voortreffelijk werk. Zij is accuraat, ziet niets over het hoofd en redigeert teksten met veel taalgevoel en oog voor de doelgroep. Zij mist nooit een deadline, is flexibel en vriendelijk en denkt altijd met ons mee.
— Anke Brummerhop, directeur [De Redactie]

Het is echt een heel mooi artikel geworden, bedankt daarvoor!
— Sander Hesselink, manager sales en marketing Telecats

Annemijn schrijft erg prettig. Ik vind het knap dat ze zich de complexere onderwerpen snel eigen kan maken en daar een helder stuk over schrijft.
— Nicolette Mouw, VitrasCMD

Annemijn is een bekwame tekstschrijver die wij op een breed front redactioneel kunnen inzetten. Haar teksten zijn vakkundig en mooi geschreven. Door haar professionaliteit en intelligentie is zij voor ons ook altijd een goede sparringpartner om communicatievraagstukken te bespreken.
— Anke Brummerhop, directeur [De Redactie]

Antje heeft maar een half woord nodig en weet precies de nadruk op de essentie te leggen. Het grote voordeel voor onze afdeling is dat er niet eindeloos discussie ontstaat over een tekst. Als Antje het heeft geschreven is het direct naar wens. Ze ziet kans complexe situaties in heldere taal om te zetten en doet dat ook nog eens erg snel.
— Thea Wassink, manager communicatie Sensire