Opdrachtgever

Stan Roestenberg, eigenaar van ontwikkelbedrijf Bohemen

CASES_7.jpg

Resultaat

https://www.managementboek.nl/boek/9789490357245/complex-ja-leuk-

Opdracht

Met ruimteontwikkelaar Stan Roestenberg hebben we het boek Complex? Ja, leuk! geschreven. Het boek gaat over complexe projecten op het gebied van vastgoed en infrastructuur, zoals de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp. Roestenberg heeft ruim 20 jaar ervaring met dergelijke projecten en wilde zijn inzichten en voorbeelden delen met een breder publiek. Dit was een omvangrijk project dat ruim een half jaar duurde. We hebben ons uitgebreid ingelezen in de materie. Tijdens wekelijkse sessies behandelden we thema’s, brainstormden we, structureerden we het materiaal en bespraken we geschreven teksten.

Doelgroep

Het boek is bedoeld voor mensen die bij vergelijkbare complexe projecten zijn betrokken, zoals wethouders, leidinggevenden bij Rijkswaterstaat, stedenbouwkundigen en ontwikkelaars.


Bijzonderheden

Vanwege de goede samenwerking is Arnaud – aanvankelijk ghostwriter – uiteindelijk op de kaft terechtgekomen. Het boek is verstuurd naar alle burgemeesters van Nederland, is besproken in digitaal bouwmagazine Co-bouw en heeft geleid tot inspiratiesessies en workshops bij Rijkswaterstaat.

Door

Arnaud


Ook interessant

project x